vegan

verspreid positiviteit

het verspreiden van positiviteit is vanaf het begin ons doel geweest. we weten dat voedsel de kracht heeft om ons humeur te verbeteren en onze passies te voeden. het staat in het middelpunt van het leven. we nemen uw levensstijlkeuzes serieus en streven ernaar om aan ieder van jullie tegemoet te komen. daarom hebben we een nieuw veganistisch menu geïntroduceerd dat dezelfde authentieke wagamama-ervaring serveert waar we de afgelopen 25 jaar van hebben genoten. onze veganistische gerechten worden op bestelling bereid, met alleen de meest verse ingrediënten. we denken dat ons plantaardige menu zelfs een paar niet-veganisten kan inspireren om van tijd tot tijd een menu-hop te maken!

dus wat kun je verwachten?

terwijl sommige van onze hoofdmenugerechten al veganistisch waren, hebben we onze veganistische en vegetarische horizon verbreed + ook een paar wagamama-klassiekers bewerkt. sommige waren eenvoudig, zoals het verwijderen van eieren of het veranderen van noedels. terwijl we de mogelijkheden verkenden, raakten we geïnspireerd. gerechten creëren met het veganistische palet in gedachten

wat is er nieuw?

onze executive chef in noodle hq in londen, steve mangleshot, bezocht japan en korea op zoek naar nieuwe ideeën. geïnspireerd door enkele van de smaken en texturen die hij proefde, werd de nieuwe 'kare burosu ramen' geboren. udon noedels in een curry groentebouillon, gegarneerd met gemengde paddenstoelen en met shichimi gecoate tofu voor die extra punch. een instant klassieker, barstensvol gedurfde smaken en interessante texturen

de drankjes

we zijn niet gestopt bij eten. we hebben er ook voor gezorgd dat je een verfrissende keuze aan drankjes hebt als aanvulling op onze nieuwe smaken. ons nieuwe plantaardige menu bevat speciaal gekozen frisdranken, verse sappen, thee, wijn en bier. dus waar je zin in hebt... er is voor ieder wat wils. je kunt alle drankjes bekijken door naar onze veganistische menupagina te gaan en het menu te downloaden

onze reis

ons spannende veganistische menu begon niet met het avontuur van onze chef-kok. in plaats daarvan begon het in het hart van wagamama. met onze teamleden. dit menu is het product van vele grote geesten (en monden). het aanstekelijke enthousiasme van onze veganistische teamleden inspireerde ons om deze stap te zetten. ze hebben ons geholpen bij het creëren en vormgeven van het menu dat je vandaag ziet en blijven ons helpen de veganistische gerechten waar we aan werken te perfectioneren

kaizen

we zijn op reis, de Kaizen-reis; elke dag streven we er op eenvoudige manieren naar om beter te zijn dan de dag ervoor. en ons veganistisch + vegetarisch menu is nog maar een begin. in de loop van de tijd, en met jouw feedback, zullen we dit menu ontwikkelen zodat, bij wagamama, een levensstijlkeuze die vleesvrij is, niet hoeft te betekenen dat het smaakvrij is

#wagamamavegan

praat mee + laat ons weten wat je ervan vindt. we willen ons veganistisch menu blijven ontwikkelen met jouw hulp en feedback. deel je foto's met ons en gebruik de hashtag #wagamamavegan. we hebben een paar van onze favoriete foto's hieronder opgenomen...