not in belgium?.

it looks like you are in the usa, would you like to visit the http://www.wagamama.us website?

no, continue to the belgium website

vegan

dit vegan menu is ontworpen rond het idee dat vleesvrij niet smaakloos hoeft te zijn. geef bij het bestellen van take-away aan dat je bestelt van het vegan menu

vegan

dit vegan menu is ontworpen rond het idee dat vleesvrij niet smaakloos hoeft te zijn. geef bij het bestellen van take-away aan dat je bestelt van het vegan menu

bang bang cauliflower

knapperige, gewokte bloemkool in firecracker saus. gemixt met rode ui en lente-uitjes. gegarneerd met verse gember
(vg)

per serving
per 100g

edamame (vg)

gestoomde edamame bonen. geserveerd met zout of chili knoflook zout
(vg)

per serving
per 100g

tofu harusame glass noodle salad

glasnoedels gemengd met cavolo nero, edamame bonen, adzuki bonen, peultjes, zoet geroosterde wortelen en seizoensgroenten. gegarneerd  met verse munt, gebakken sjalotjes en een dressing van pittige azijn
(vg)

per serving
per 100g

raw salad (vg)

een mix van sla, edamame bonen, tomaten, zeewier, ingelegde japanse radijs, wortel en rode ui, gegarneerd met gebakken uitjes en afgemaakt met de wagamama dressing
(vg)

per serving
per 100g

work fried greens (vg)

baby broccoli en seizoensgroenten geroerbakt in een knoflook sojasaus
(vg)

per serving
per 100g

yasai steamed gyoza (vg)

vijf gestoomde dumplings gevuld met groenten. geserveerd met een dipsaus
(vg)

per serving
per 100g

mixed mushrooms + panko aubergine hirata steamed buns (vg)

twee kleine luchtige aziatische broodjes gegarneerd met koriander
(vg)

per serving
per 100g

vegatsu

onze vegan katsu curry. gepaneerde seitan overgoten met een aromatische currysaus. geserveerd met kleefrijst en een kleine salade 
(vg)

per serving
per 100g

hot yasai katsu curry

gepaneerde groenten overgoten met een aromatische currysaus. geserveerd met kleefrijst en een kleine salade
(vg)

per serving
per 100g

yasai yaki soba (vg)

udon of rijst noedels met paddenstoelen, paprika, taugé, ui en lente-uitjes. gegarneerd met gebakken sjalotjes, ingelegde gember en sesamzaadjes
(vg)

per serving
per 100g

yasai pad thai (vg)

rijstnoodles in een amai saus met tofu, taugé, prei, chilipepers en rode ui. gegarneerd met gebakken sjalotjes, pinda's, munt, koriander
(vg)

per serving
per 100g

kare burosu ramen (vg)

zijdezachte tofu met shichimi coating en gegrilde paddenstoelen op een bedje van udon noedels in een curry-achtige groentebouillon. afgemaakt met seizoensgroenten, wortel, chilipeper en koriander
(vg)

per serving
per 100g

yasai itame (vg)

rijstnoodles in een pittige groene soep van kokosmelk en citroengras met tofu, geroerbakte taugé, rode ui, lente-uitjes, bok choi, paprika, paddestoelen en rode pepers. gegarneerd met koriander
(vg)

per serving
per 100g

yasai samla (vg)

een kruidige, pittige kokoscurry van citroengras met paprika, shiitake en tomaatjes. geserveerd met witte rijst en gegarneerd met lente-uitjes, chili en koriander
(vg)

per serving
per 100g

yasai katsu curry (vg)

yasai katsu curry (vg) gepaneerde zoete aardappel, aubergine en pompoen overgoten met een aromatische currysaus. geserveerd met kleefrijst en een kleine salade
(vg)

per serving
per 100g

lemongrass lime sorbet (vg)

geserveerd met verse munt
(vg)

per serving
per 100g

coconut reika (vg)

kokosijs met passievruchtsaus en kokossnippers
(vg)

per serving
per 100g