not in belgium?.

it looks like you are in the usa, would you like to visit the http://www.wagamama.us website?

no, continue to the belgium website

omakase

specialiteiten van de chef, vers uit de keuken

omakase

specialiteiten van de chef, vers uit de keuken

kare burosu

in shichimi gecoate silken tofu en gegrilde paddestoelen op een bedje van udon noedels in een curry-achtige groentebouillon. afgemaakt met seizoensgroenten, wortel, chilipeper en koriander

per serving
per 100g

miso cod ramen

miso-geglazuurde kabeljauw, bok choi en bamboescheut op een bedje van noedels in een lichte groentenbouillon. gegarneerd met lente-uitjes en chili olie

per serving
per 100g
636
80
2657
335
43.8
5.5
72.8
9.2
13.7
1.7
18.0
2.3
1.4
0.2
3.8
0.5
8.7
1.1
3.47
0.438

this dish contains , , , , , , , , en

steak bulgogi

gemarineerde sirloin steak met in miso gebakken aubergines. geserveerd op een bed van soba noodles en besprenkeld met een sesam- en bulgogi saus. gegarneerd met lente-uitjes en een half in thee gemarmerd ei

per serving
per 100g

spicy tuna kokoro bowl

licht geschroeide stukjes tonijn met een shichimi coating. geserveerd met kleverige witte rijst, edamame bonen, zuurkool, mooli en komkommer. gegarneerd met een half in thee gemarineerd ei, teriyaki saus, koriander en sriracha mayonaise

per serving
per 100g

yakitori duck

gegrilde eend met reepjes komkommer, munt, koriander en  salade. geserveerd op een bedje van witte rijst met aziatische pannenkoekjes en citrus yakitori saus

per serving
per 100g